immediate solutions

Health

Een grote zorg minder bij ziekte, stress of ongeval

Als een medewerker ziek is, wil hij zich concentreren op zijn herstel. Met onze specifieke bijstand hoeft hij zich geen zorgen te maken over kinderopvang, vervoer of boodschappen. Ook in het buitenland kan hij rekenen op ons medische netwerk. Preventief werken we aan een betere work-life balans en een 'goed gevoel'.

De formule' Autonomy 4 Life' speelt in op de groeiende vraag van zowel oudere mensen als personen met een bepaalde mate van afhankelijkheid en hun entourage naar een brede en gevarieerde dienstverlening.

Tijdens elke fase van het leven duiken typische praktische beslommeringen op: zieke kinderen, studerende pubers, een hectisch huishouden, ... Inter Partner Assistance reikt een uitgebreid gamma van services aan die beantwoorden aan de specifieke zorg- en comfortbehoeften in elke levensfase.

De stijgende werkdruk in combinatie met een druk privéleven, de snelle maatschappelijke evoluties, de crisis, ... ze zorgen niet zelden voor stress en psychologische problemen. De formule Psychologische bijstand biedt werknemers doeltreffende hulp bij problemen thuis en op het werk.

Lifeasy speelt in op de vraag naar intelligente bijstand. Op een beveiligd webplatform bewaart de klant zijn persoonlijke gegevens. Via de modernste technieken wordt deze life saving-informatie eenvoudig toegankelijk in noodsituaties.

Het Employee Benefits-pakket Happy@Work biedt een antwoord op de hedendaagse HR-uitdagingen. Het zorgt voor geëngageerde en flexibele medewerkers en een bedrijfscultuur met oog voor welbehagen en een goede work-life balans.

Met de 'Tick the box'- formule stelt u voor uw klanten een oplossing op maat samen. U kiest hierbij uit onze 4 bijstandsdomeinen. Dat kan gaan van basispechverhelping tot full assistance.