immediate solutions

Home

Dringende bijstand en comfort thuis

Thuis wil uw klant zich graag op zijn gemak voelen. Als een elektrische storing, een lek of een kapotte wasmachine zijn gemoedsrust verstoren, hebben wij de gepaste bijstandsoplossing. Onmiddellijk, op korte en lange termijn. Want zijn comfort thuis is belangrijk.

Inter Partner Assistance biedt volgende bijstandsconcepten aan:

Bij een dringend probleem aan de woning krijgt uw klant onmiddellijk en 24 /7 toegang tot de beste loodgieters, elektriciens en verwarmingstechniekers.

Bij een huishoudelijke klus levert 'Handyman' een goede vakman die de job snel, stipt en professioneel kan én wil klaren. Handig, nu goede vakmannen steeds moeilijker te strikken zijn voor (kleine) klussen.

Met de budgetvriendelijke, verlengde winkelgarantie 'Witgoed - Bruingoed - Grijsgoed' krijgt uw klant bij een panne aan elektrische huishoud- en multimedia-apparaten snel een goede oplossing.

Met Cyber Protect is de klant gewapend tegen de gevaren van het internet. Hij krijgt technische en juridische begeleiding als er iets fout loopt met zijn e-identiteit of e-reputatie en kan rekenen op een vergoeding van de opgelopen schade.

Lifeasy speelt in op de vraag naar intelligente bijstand. Op een beveiligd webplatform bewaart de klant zijn persoonlijke gegevens. Via de modernste technieken wordt deze life saving-informatie eenvoudig toegankelijk in noodsituaties.

Met de 'Tick the box'- formule stelt u voor uw klanten een oplossing op maat samen. U kiest hierbij uit onze 4 bijstandsdomeinen. Dat kan gaan van basispechverhelping tot full assistance.