immediate solutions
 • Happy New Year's Party
  Gepost op 04-03-2014

  De medewerkers van Inter Partner Assistance werken hard, maar zijn er ook als de kippen bij om af en toe een feestje te bouwen. En geen betere gelegenheid daarvoor dan het nieuwe jaar. Op 17 januari verzamelden medewerkers en hun partners in La Chaufferie in Brussel voor een spetterende Happy New Year's Party.

 • Harald Pluym (Peugeot) is Fleetmanager van het jaar
  Gepost op 04-03-2014

  Na vijf nominaties de afgelopen jaren werd Harald Pluym van Peugeot Belgium dit jaar verkozen tot Fleetmanager van 2014. Bij Peugeot Belgium bestaat 40% van de portefeuille uit B2B-wagens, goed voor zo'n 226.700 voertuigen. Daarmee staat Peugeot in voor zo'n 40% van de totale Belgische fleetmarkt.

 • Persoonlijke agenda bepaalt je reisroute
  Gepost op 04-03-2014

  Zes studenten van TU Delft en Wageningen UR hebben met hun Team Traffic Jam voor de Nederlandse Rijkswaterstaat een vernieuwend concept ontwikkeld om files terug te dringen. Tot nu toe wordt daarvoor meestal de gebruikelijke verkeersinfo gebruikt, maar niet de persoonlijke informatie en ervaringen van de weggebruikers.

 • (Hoe) zijn we mobiel in 2030?
  Gepost op 04-03-2014

  De dagelijkse verkeersindigestie en de druk op het milieu dwingen ons om onze mobiliteit te herbekijken. De Nederlandse vereniging RAI voorspelt in zijn trendrapport dat Koning Auto tegen 2030 stevige concurrentie krijgt van andere vervoersmiddelen.

 • WhiteConcierge: wat is luxe?
  Gepost op 03-03-2014

  Wie Inter Partner Assistance zegt, denkt aan onze bijstandsverleners. Maar wist u dat er binnen onze groep ook 'butlers' werken?

 • Storify-oprichter Xavier Damman: “Time to pay it forward”
  Gepost op 03-03-2014

  Wat hebben The New York Times, Al Jazeera en het Witte Huis met elkaar gemeen? Ze gebruiken allemaal het online platform Storify.

 • Essent: innovatie anno 2014
  Gepost op 03-03-2014

  Met het co-creatie-event AppsforEnergy zette de Belgische energieleverancier Essent de eerste stap naar een nieuw soort innovatie.

 • WEDSTRIJD - Win een etentje in een sterrenrestaurant
  Gepost op 03-03-2014

  Een diner in een sterrenrestaurant is een culinaire belevenis. Nodig gezellig vrienden uit en verwen uw smaakpapillen, maar beantwoord eerst deze vragen.

 • Lang op vakantie: heerlijk ontspannen of puur stressen?
  Gepost op 28-02-2014

  'Om echt te ontspannen, zeg je je werk best voor langere tijd vaarwel'. Klopt niet, vinden anderen. De stapel werk confronteert je bij je terugkeer alleen maar harder met de realiteit. Dus neem je beter regelmatig korte breaks.

 • Ziek werken: dapper of egoïstisch?
  Gepost op 29-01-2014

  Werknemers met een verkoudheid zijn minder productief en besmetten collega's. Ze blijven beter thuis." Dat zegt griepcommissaris Marc Van Ranst in het Nieuwsblad.

 • Met de auto op skivakantie
  Gepost op 09-12-2013

  De winter staat voor de deur en u kijkt misschien al uit naar uw wintersportvakantie. Vertrekt u met de wagen naar een van de vele sneeuwgebieden, hou dan een aantal tips in het achterhoofd:

 • INTERNET PROTECTION - Bescherming in cyberspace
  Gepost op 09-12-2013

  Met minstens één pc in huis en onze mobiele telefoons en tablets voortdurend in de aanslag, is ons virtuele leven heel... reëel. 

 • Ons leven gecontroleerd door een armband?
  Gepost op 09-12-2013

  De data die we aan bedrijven geven, bieden onverwachte commerciële mogelijkheden. De fuel-band van Nike is er één van. Steven Van Belleghem gaf tekst en uitleg in het Eén-programma Café Corsari.

 • Make the difference - Steven Van Belleghem - De Conversation Company. Het zit vanbinnen.
  Gepost op 09-12-2013

  Steven Van Belleghem begeleidt bedrijven om 'conversation companies' te worden. 

 • Tom Palmaerts - Generatie Z: social media in hun DNA
  Gepost op 09-12-2013

  "Generatie Z maakt maximaal gebruik van de vrijheid die online netwerken en toepassingen hen bieden, maar niet tegen elke prijs. Ze zijn zich bewust van hun privacy en weten beter dan wie ook hoe ze die moeten afschermen," zegt Trend Watcher of the Year Tom Palmaerts van Trendwolves.

 • Apps for Enegery
  Gepost op 09-12-2013

  18 & 19 oktober 2013 - Inter Partner Assistance neemt deel aan AppsforEnergy 'Co-creatie voor innovatieve energie'.

 • Big data - de motor achter groei en vernieuwing
  Gepost op 09-12-2013

  Cijfers over gezondheid, onderwijs en consumentengedrag, balansen van bedrijven, uurregelingen van treinen en bussen, resultaten van welvaart- en welzijnsmeters, statistieken over verkeer en transport,...

 • Gamification trend
  Gepost op 09-12-2013

  50% van de bedrijven die zich bezighoudt met innovatie en technologie past in 2015 gamification toe. Dat is althans de voorspelling van specialisten op het GamificationConf dit jaar in Amsterdam. Rutger Teunissen omschrijft gamification in Marketingfacts.nl als 'het gebruik van game elementen, game design en game denken in niet-game omgevingen.'

 • Shoppen op het web - Pro of contra?
  Gepost op 09-12-2013

  Auto-onderdelen, vintage serviezen, origami kaartjes,... Ergens op het internet vind je wel een webshop die deze spullen verkoopt. Webwinkels schieten immers als paddenstoelen uit de grond.

 • Een zomerse terugblik
  Gepost op 21-10-2013

  Tijdens het zomerseizoen van 2013 ontvingen we meer oproepen dan in de zomer van 2012. Bovendien lag het aantal medische interventies een pak hoger. Het aantal technische interventies steeg heel lichtjes. Ondanks een aantal piekmomenten door de hevige onweders bleef het aantal dossiers status quo.

 • Inter Partner Assistance - Nood aan aangepaste zorg voor geestelijke gezondheid
  Gepost op 21-10-2013

  Ondanks verontrustende cijfers over de geestelijke gezondheid van de Belg, blijkt de Belgische gezondheidszorg allesbehalve aangepast aan de noden. Slechts 25% van de mensen met psychische problemen kan rekenen op aangepaste zorg. De helft van de patiënten daarentegen krijgt helemaal geen zorg. Ook valt op dat de zorg in ons land dikwijls te laat komt en dat vaak gegrepen wordt naar een opname in psychiatrische instellingen.

 • WEDSTRIJD - Win één van de drie Excellence Travel Assistance Packages.
  Gepost op 26-06-2013

  Laat het werk achter u en vertrek zorgeloos op vakantie!

 • 8 tips om af te kicken van stress op vakantie
  Gepost op 24-06-2013

  Op vakantie? Laat uw werkstress thuis. Staat deze zomer ook voor u een vakantie op het programma? Lekker genieten en ontspannen, weg van alle drukte en stress. Ontdek 8 tips om op vakantie af te kicken van het werk.

 • Round table - Gezondheid van morgen
  Gepost op 21-06-2013

  De sector van de bijstand en de zorg kent boeiende tijden. Verschuivingen van de hospitalisatie naar ambulante zorg, van rusthuizen naar thuiszorg. Aandacht voor preventie en nieuwe technologieën. De drie grootste zorgverzekeraars van België – AG Insurance, AXA en DKV – kunnen ervan meespreken. Wij brachten hen rond de tafel voor een interessant debat.

 • Vergrijzing als hefboom voor betere samenleving
  Gepost op 20-06-2013

  De ‘zilveren generatie’ zal ons zorgsysteem zwaar op de proef stellen, licht Pieter Van Herck, Research Fellow bij Itinera Institute toe. Tegelijk daagt ze ons uit om de vergrijzing creatief aan te pakken. Om out-of-the-box oplossingen te bedenken waar uiteindelijk heel de samenleving wel bij vaart.

Pages