immediate solutions

Roadside

Uw garantie, ook voor onderweg

Auto- en motorbestuurders willen mobiel blijven, overal en in elke situatie. Of ze nu privé of voor hun werk onderweg zijn. Mobiliteit is onze prioriteit. Wij bieden technische en medische bijstand onderweg, vernieuwende verzekeringen en oplossingen voor een optimaal mobiliteitsbeheer.

Autobestuurders verwachten steeds vaker full service bij autopech, dus ook de herstelling of vervanging van kapotte banden. Dit pakket garandeert mobiliteit daar waar de basispechverhelping stopt.

Dit Mobility-pakket biedt een modern antwoord op de grote uitdagingen van de fleetmanager. Het zorgt voor een geconsolideerde rapportering, omvat innovatieve services om de mobiliteitskosten onder controle te houden en dit alles gecombineerd met een optimale autobijstand voor bedrijven.

Lifeasy speelt in op de vraag naar intelligente bijstand. Op een beveiligd webplatform bewaart de klant zijn persoonlijke gegevens. Via de modernste technieken wordt deze life saving-informatie eenvoudig toegankelijk in noodsituaties.

Deze app maakt hulpverlening bij een noodoproep makkelijker en efficiënter.

Met de 'Tick the box'- formule stelt u voor uw klanten een oplossing op maat samen. U kiest hierbij uit onze 4 bijstandsdomeinen. Dat kan gaan van basispechverhelping tot full assistance.