immediate solutions

Travel

Hulp en bijstand, ook ver van huis

Telkens uw klant of medewerker op reis vertrekt, wil hij zich verzekerd weten van accurate en complete bijstand als er iets fout loopt. Wat de duur en de bestemming ook zijn. Voor zakelijke reizigers en expats hebben we unieke corporate bijstandsprogramma's, met begeleiding in elke fase van reis en verblijf.

Dit reisbijstandspakket biedt het jaar rond hulpverlening voor uw klant en zijn gezin, zowel in België als in de rest van de wereld. Zowel voor de gezondheid, de auto als het huis.

Ook voor een kort verblijf in het buitenland wenst uw klant een complete bescherming. De tijdelijke formule is beperkt in de tijd en dekt zowel de klant als zijn voertuig op reis.

De tijdelijke formule Ski Pass zorgt voor bijstand aan personen, reisbijstand en een verzekering annulatie/reisonderbreking.

Via een uitgebreid netwerk van lokale en internationale serviceverleners zorgt WhiteConcierge wereldwijd voor de juiste oplossing voor alledaagse behoeften én high end conciërgeservices voor exclusieve wensen.

Het travel security-pakket Intelligo omvat uitgebreid advies en bijstand om voor uw business travellers en expats een veilige werkomgeving te creëren, ook in conflictgebieden. Dit zowel voor, tijdens als na het buitenlandse verblijf.

Lifeasy speelt in op de vraag naar intelligente bijstand. Op een beveiligd webplatform bewaart de klant zijn persoonlijke gegevens. Via de modernste technieken wordt deze life saving-informatie eenvoudig toegankelijk in noodsituaties.

Met de 'Tick the box'- formule stelt u voor uw klanten een oplossing op maat samen. U kiest hierbij uit onze 4 bijstandsdomeinen. Dat kan gaan van basispechverhelping tot full assistance.